Skip to main content

Mr. R. van den Berg

Roland van den Berg is gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. In 2016 rondde hij (cum laude) de Grotius specialisatieopleiding Personenschade af. Roland van den Berg treedt uitsluitend op voor slachtoffers en dus niet voor verzekeraars. Hij is lid van de LSA en de ASP.

Roland van den Berg toont zich zeer betrokken bij de emotionele en zakelijke belangen van zijn cliënten. Samen met de cliënt probeert hij tot een goede afwikkeling van de zaak te komen. Als daarvoor nodig is dat er geprocedeerd wordt, dan bent u bij hem ook aan het juiste adres. Roland van den Berg beschikt over een ruime proceservaring. Toch slaagt hij er vaak in om de zaak buiten de rechter om minnelijk te regelen, iets wat zijn cliënten in hem waarderen.

In strafzaken treedt Roland van den Berg op voor verdachten en voor slachtoffers. Hij staat ingeschreven als specialist Slachtofferzaken bij de RvR en is aangesloten bij het Landelijk Advocaten Netwerk voor Gewelds- en Zedenslachtoffers (LANGZS).

Roland van den Berg heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Sinds 2010 is hij verbonden aan Wolf Advocaten. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij houdt van kamperen en lekker eten.

Roland van den Berg is lid van: Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP), Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zedenslachtoffers (LANGZS), Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP), de Christen Juristen Vereniging (CJV).

De leden van de LSAH zijn allen lid van de vereniging LSA