LSAH is aangesloten
bij de vereniging LSA

LSA

website door Rem-art

Mr. B. J. Sol

Bas Sol heeft rechten gestudeerd in Amsterdam. In 1979 is hij be√ędigd als advocaat en als partner verbonden aan het kantoor Kalbfleisch advocaten.

Hij is ruim tien jaar lid geweest van de Raad van Toezicht van de Haarlemse Orde van Advocaten, de laatste jaren als deken en thans nog lid van het College van Afgevaardigden van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Hij is net als zijn compagnons Bart Wernik en Ton van der Weijden gespecialiseerd op het gebied van letselschade, met name kwesties van aansprakelijkheid en schade ten gevolge van bedrijfsongevallen, medische fouten en verkeersongevallen. Sedert 1991 is hij lid van de Vereniging van Letselschadeadvocaten (LSA). Daarnaast is hij lid van de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA) en de vereniging Letselschade Advocaten Haarlem (LSAH).

Behalve op letselschadegebied beschikt hij over deskundigheid en jarenlange ervaring op het gebied van bestuurs- en bouwrecht, arbeids- en ambtenarenrecht en ondernemingsrecht. Onder meer functioneert hij al jaren als voorzitter van de bezwarencommissie rechtspositionele geschillen van de Luchtverkeersleiding Nederland.